Lyftutrustning för industrin

Lyftutrustning för industrin

Modern lyftteknik

Välkommen till GRC-Lyft, vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet av lyftutrustning för industrin. Till oss kan ni vända er bland annat för att få hjälp med service, reparationer och underhåll av er lyftutrustning. Vi erbjuder även både nya och begagnade kranar till försäljning. ABUS Kransystems lyftprogram och reservdelar är något som vi säljer, men vi har kunskap och erfarenhet av alla märken och modeller som finns på marknaden. Utöver det finns hos oss ett brett utbud av väggsvängkranar, traverser och kättingtelfrar.

GRC-Lyft har funnits sedan 1991 och idag jobbar både far Bogdan och son Michael på företaget. Vi tillsammans erbjuder högklassig service utmed hela ostkusten, då vårt kontor och verkstad finns i Rockneby norr om Kalmar. När ni behöver hjälp med reparation, underhåll eller byta ut reservdelar på er lyftutrustning så är vårt mål att vi ska vara det företag ni vänder er till. Vi värnar om goda kundrelationer och kanske är det därför vi har funnits så länge i branschen. Lyftteknik och lyftutrustning för industrin är något vi verkligen kan och därför erbjuder vi bara de främsta och marknadsledande produkterna hos oss.

Underhåll av lyftutrustning

För att er lyftutrustning ska ha en längre livslängd och hålla så länge som möjligt så är det av största vikt att ge den regelbunden service och underhåll. Våra vanligaste uppdrag handlar just om att jobba med reparationer och olika former av underhåll på kransystem och lyftutrustning för industrin. Vi har lång och gedigen kunskap och erfarenhet av detta och vet att planlagda reparationer tillsammans med korrekta journaler och regelbunden service, är det som gör att er utrustning har bästa förutsättningarna att hålla länge. Det här gör att den lyftutrustning ni har håller en hög prestanda och det är en välinvesterad försäkring.

Vi har också möjlighet att hjälpa er att modernisera er anläggning och här har vi kunskap om alla modeller och märken för att kunna ge den bästa servicen. När man moderniserar så förbättras tekniken och prestandan och det är gynnande för er verksamhet. Vi erbjuder förmånliga serviceavtal med Ppanlagda reparationer, korrekta journaler och återkommande service, vilket innebär att din lyftanordning håller år efter år. Kontakta oss redan idag om ni har några som helst funderingar.

Underhåll av lyftutrustning